Princi saudit shpenzoi mbi një miliard dollarë në vetëm tre gjëra

Princi saudit shpenzoi mbi një miliard dollarë në vetëm tre gjëra

Gjatë një interviste dhënë emisionit televiziv “60 minutes” që transmetohet në televizionin CNBC, princi saudit Mohammed bin Salman i është përgjigjur shumë pyetjeve duke filluar nga roli i Islamit, të drejtat e grave, arrestimin e dhjetëra princave dhe për pasurinë...
read more