Simptomat e Sklerozës Multiple që nuk duhet t’i injoroni

Simptomat e Sklerozës Multiple që nuk duhet t’i injoroni

Gati 200 njerëz diagnostikohen me sklerozë të shumëfishtë çdo javë. Skleroza e shumëfishtë është një sëmundje inflamatore kronike e sistemit nervor qendror (truri dhe shtylla kurrizore). Ajo shfaqet kur sistemi imunitar shënjestron gabimisht substancën që mbron fibrat nervore në tru...
read more