Sekreti i një mëngjesi të pasur fshihet pas dy filxhanëve të tillë!

Sekreti i një mëngjesi të pasur fshihet pas dy filxhanëve të tillë!

Është e pamundur ta mendosh Turqinë pa një filxhan çaji. Turqit e duan shumë çajin dhe, në fakt, ata janë një nga tre konsumatorët kryesorë në të gjithë botën. Një gotë çaji i zi është nganjëherë shoqëruesi më i mirë...
read more
Ky “sekret: do ju ndihmoj të bini në peshë pa shumë mundim!

Ky “sekret: do ju ndihmoj të bini në peshë pa shumë mundim!

Padyshim pesha e tepërt është një ndër problemet më shqetësuese për shëndetin tonë si dhe për pamjen tonë të jashtme. Një hulumtim i ri tregon një avantazh shumë të rëndësishëm të atyre që i kushtojnë kohën e duhur ngrënies: ngrënia.....
read more
Zbulohet sekreti i piramidave. Është ndërtuar për dy dekada me gurë gëlqerorë [VIDEO]

Zbulohet sekreti i piramidave. Është ndërtuar për dy dekada me gurë gëlqerorë [VIDEO]

Arkeologët kanë zbuluar sekretin që fshihet pas piramidës së Gizës në Egjipt. Prej vitesh ndërtimi i këtij objekti është konsideruar një mister por tani ka ardhur dhe përgjigja nga studiuesit pas gjetjes së papirusit në portin e Vadi El-Jarf. Si...
read more