No Image

Pesë këshilla për të pasur një lëkurë të bukur

Në verë rreziqet e shkatërrimit të epidermës nga dielli dhe dehidratimi janë të larta: zbulo disa sekrete të thjeshta të bukurisë Bukuria fillon nga brenda dhe fytyra jonë është pasqyrim i gjendjes tonë shpirtërore, por edhe e shëndetit. Për një...
read more