FOTOT/ Këshilla ”sekrete” për gjashtë plazhet më të bukura të Shqipërisë

FOTOT/ Këshilla ”sekrete” për gjashtë plazhet më të bukura të Shqipërisë

Ja dhe këshillat ”sekrete” për gjashtë plazhet më të bukura të Shqipërisë. ”Plazhet e pikturuara dhe mesdhetare, me ujëra të kristalta, nuk gjenden vetëm në Maldive, Karaibe ose në Republikën Dominikane, por edhe përgjatë Rivierës Shqiptare”, shkruan kosmo.at. Saranda Qyteti...
read more
Frikërat sekrete që ka çdo mashkull, por nuk ja u tregon

Frikërat sekrete që ka çdo mashkull, por nuk ja u tregon

A është e mundur që meshkujt të kenë frikëra sekrete? Ata duken aq të fortë dhe të vendosur! Ndoshta ju nuk mund ta besoni, por edhe meshkujt vuajnë nga disa frikëra që juve mund t’ju duken të çuditshme. Gjithsesi, ne...
read more
Sa gjatë mund t’i mbajnë femrat sekretet?

Sa gjatë mund t’i mbajnë femrat sekretet?

Tashmë nuk është më e nevojshme ta lini në dorë të ndërgjegjes ‘zbrazjen’ e një sekreti sepse kanë menduar studiuesit për ju. Të gjithë dyshojnë te tjetri kur i rrëfejnë një sekret, sidomos shoqet që nuk i mbajnë gjë njëra...
read more
5 sekrete personale që nuk duhet t’i zbuloni asnjëherë

5 sekrete personale që nuk duhet t’i zbuloni asnjëherë

Nuk është gjithmonë në interesin tuaj më të mirë, që të ndani me të tjerët çdo fakt dhe aspekt të jetës suaj. Të flasësh me tepri për veten tënde është një mënyrë e mirë për t’i larguar të tjerët dhe...
read more
5 sekrete bukurie nga legjenda Catherine Deneuve

5 sekrete bukurie nga legjenda Catherine Deneuve

  Këshillat e saja nuk mund të jenë më të thjeshta, por ajo është një shembull se ato janë mëse të dobishme… Ajo është e njohur për rolet fantastike në kinema gjatë viteve 60 dhe 70-ta të shekullit të kaluar,...
read more
Vajza, jo gjithmonë dini çdo gjë! 6 sekretet e djemve që nuk do t’jua thonë kurrë

Vajza, jo gjithmonë dini çdo gjë! 6 sekretet e djemve që nuk do t’jua thonë kurrë

Të gjithë kanë sekrete dhe kjo gjë nuk diskutohet. Por ndonjëherë vajzat mendojnë se dinë çdo gjë. Në fakt nuk është kështu, janë disa gjëra që djemtë nuk i  ndajnë asnjëherë me to. Madje nëpërmjet këtyre sekreteve ata e kuptojnë...
read more
Sekretet dhe misteret e gjashtë veprave më të famshme në botë

Sekretet dhe misteret e gjashtë veprave më të famshme në botë

Përpos arkitekturës dhe madhështisë që mbartin, ndërtesat dhe statujat ikonë të botës, fshehin detaje mistike që shumë pak prej nesh i kanë vënë re. Por, jo pa qëllim ato janë aty, mesazhi që përcjellin është aq i vjetër sa dhe...
read more