APLIKONI TANI – Seminari i tretë bilateral i të rinjëve në Bullgari

APLIKONI TANI – Seminari i tretë bilateral i të rinjëve në Bullgari

Instituti për Hulumtime Sociale – MK91 i mbështetur nga Fondacioni “Hanns Seidel”, në bashkëpunim me Institutin e Politikave Ekonomike në Bullgari, organizon seminarin e të rinjve maqedonas – bullgar me temën “Formimi i të ardhmes sonë të përbashkët” Ky forum...
read more
Seminar ndërkombëtar mbi menaxhmin e Projekteve Europiane, Itali

Seminar ndërkombëtar mbi menaxhmin e Projekteve Europiane, Itali

Qëllimi i Seminarit ndërkombëtar mbi Menaxhimin e Projekteve Europiane është t’u ofrojë pjesëmarrësve aftësitë për të menaxhuar me sukses projektet evropiane në fushën e Arsimit, Kulturës, Kërkimit dhe Inovacionit. Grupet e synuara të Se...
read more
No Image

Seminar nga Instituti Shqiptar i Studimeve Ndërkombëtare

Instituti Shqiptar i Studimeve Ndërkombëtare me mbështetjen e NATO Public Diplomacy Division, organizon në datat 27-29 shtator 2017 një seri seminarësh në formën e një mini-shkolle për çështjet e sigurisë “Seminar mbi çështjet e sigurisë: Pë...
read more
Seminar tre ditor në Bruksel

Seminar tre ditor në Bruksel

Afati i aplikimit: 20 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: gazetarë të rinj nga vendet e BE-së dhe jo anëtare të BE-së Vendi: 6 – 18 tetor 2017 në Bruksel, Belgjikë Dita Evropiane e të Drejtave të Medias (EYMD) është...
read more