Kjo mund të jetë shenja e parë e alzheimerit…

Kjo mund të jetë shenja e parë e alzheimerit…

Humbja e sensit të drejtimit mund të sinjalizojë për një problem më të rëndë se thjesht humbja: Vështirësia në krijimin e një harte në mendje mund të jetë një nga simptomat e hershme të sëmundjes së alzheimer, sipas një studimi...
read more
No Image

Ismail Kadare “E krehura”

Në muzgun e dhjetorit, në orën ku kupolat e pallateve dhe të katedraleve rishpërndanin ndriçimin e fundit të ditës që po shuhej, ajo nisi të krihej para pasqyrës. E krehura e saj vazhdoi gjatë. Jashtë kullat e qytetit të madh...
read more