Çifti i famshëm shkëmben puthje në publik

Çifti i famshëm shkëmben puthje në publik

Janë ndarë por edhe janë ribashkuar disa herë. Bëhet fjalë për çiftin Justin Bieber dhe Selena Gomez, të cilët vitin e kaluar i janë rikthyer lidhjes së tyre të dashurisë, pavarësisht kritikave të shumta nga ana e familjes së këngëtares,...
read more