Si e sollën personazhet e famshëm  look-un ikonik të Beyonce?

Si e sollën personazhet e famshëm look-un ikonik të Beyonce?

Personazhet e famshëm dhe familjarët e Beyonce menduan a të uronin artisten për këtë 36-vjetor duke risjellë look-un e saj të klipit “Formation” A ka surprizë më të bukur? Përmendim Ish-Zonjën e Parë Michelle Obama, tenisten Serena Williams, Kelly Rowland...
read more