Nëse ndjeheni tërë kohën të lodhur, ju mund të vuani nga kjo sëmundje serioze

Nëse ndjeheni tërë kohën të lodhur, ju mund të vuani nga kjo sëmundje serioze

A jeni duke u ndjerë të lodhur gjatë tërë kohës? A uleni në divan pas punës, dhe para se të kuptoni vetë keni rënë në gjumë para televizorit tërë pasditen? Femrat janë shumë më të prira ndaj kësaj dobësie sesa...
read more