Qytetet më të vizituara në botë

Qytetet më të vizituara në botë

Në vendin e parë është Bangkok me 19.41 milionë vizitorë, pasuar nga Londra me 19.06 milionë vizitorë, Parisi me 15.45 milionë vizitorë dhe Dubai 14.87 milionë vizitorë. “Mastercard Destination Cities Index” ka bërë një renditje me qytetet më të vizituara...
read more