“Në Google më shumë burra se gra”- tha punonjësi i cili më pas u shkarkua nga puna

“Në Google më shumë burra se gra”- tha punonjësi i cili më pas u shkarkua nga puna

Shkroi një memo kontroverse mbi diversitetin në vendin e punës dhe kjo ka shtyrë kompaninë Google ta shkarkojë nga puna. Në memon e publikuar gjate fundjavës, punonjësi i gjigandit të rrjetit sugjeroi se në kompaninë ku punonte kishte më pak...
read more