Një sezon plot ndryshime në televizionet shqiptare!

Një sezon plot ndryshime në televizionet shqiptare!

Shumë pak ditë na ndajnë nga muaji shtator dhe kjo përkthehet në rinisje të programeve tona të preferuara televizive. Pas pushimeve, disa programe rikthehen me ide të reja, kurse disa të tjera ndryshojnë tërësisht format apo protagonistë. Një nga programet...
read more