Telefonat e ardhshëm të Samsung Galaxy do të jenë gjashtëkëndor

Telefonat e ardhshëm të Samsung Galaxy do të jenë gjashtëkëndor
Një patentë që Samsung paraqiti këtë vit lë të kuptohet në hartimin e një smartphone të ardhshëm Galaxy.

Kjo u zbulua nga LetsGoDigital. Faqja e internetit gjithashtu ka krijuar imazhe bazuar në informacionin që jep një shije të asaj që Samsung mund të planifikojë të bëjë

Pajisja duhet të jetë krejtësisht pa kornizë, për këtë arsye, ekrani duhet të shtrihet në të gjithë frontin.

Dokumentet gjithashtu flasin për një pajisje të ardhshme në formën e një gjashtëkëndëshi, që është, me gjashtë qoshe.

Edhe pse nuk përmendet në mënyrë eksplicite në patentë, kamera e përparme dhe sensorë të tjera mund të jetë i instaluar në këtë smartphone vetëm nën ekran, si dhe sensor gjurmë gishtash. Gjithashtu mungon në kufjet e pajisjes dhe USB-C port.

Teorikisht, do të ishte e mundshme që telefonat celularë të mund të ngarkohen pa tela. /Lajmi

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *