“Tetova- qyteti i së ardhmes”

“Tetova- qyteti i së ardhmes”

Anëtarët e Revolucionit të qetë zhvilluan një anketë me ndihmën e të rinjve nga Komuna e Tetovës, në lidhje me vizionin e tyre për të ardhmen e qytetit të Tetovës, gjegjësisht se si të rinjtë e shohin qytetin në të ardhmen.

Përgjigjet e të anketuarve janë të pasqyruara në muralin tonë të ri, në hyrje të qytetit të Tetovës. Murali përshkruan qytetin e urbanizuar dhe të modernizuar të Tetovës, me transport publik të zgjidhur, urë qelqi, rrokaqiej, parqe të gjelbërta dhe ajër të pastër.

Dhe e gjithë kjo është arritur përmes punës së frytshme të qeverisë lokale, po aq të vlefshme sa bletët në muralin.

Realizimi i muralit është financuar nga Fondacioni Shoqëri e Hapur Maqedoni.

May be art of outdoors and text that says 'LET'S WORK THE FUTURE/ FOR'
No photo description available.May be art of outdoors
May be an image of outdoors
May be an image of 1 person and outdoors

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *