Tetovarit i vjen fatura e EVN-së 1500 euro për një muaj edhe pse ngrohet me dru

Tetovarit i vjen fatura e EVN-së 1500 euro për një muaj edhe pse ngrohet me dru

Mbrëmë në rrjetet sociale në qendër të vëmendjes ka qenë fatura e energjisë elektrike prej 1 500 eurosh që u publikua nga tetovari G.S.

Derisa 1 muaj më herët fatura ka qenë vetëm 2 186 denarë, fatura e muajit të fundit (dhjetor) është në vlerë prej 89 583 edhe pse familja e tij ngrohen me dru.

Tetovari në formë tallje me EVN-në ka uruar vitin e RI me këtë faturë dhe thotë se është një sezon special.

Dhe reagimet e qyetarëve kanë qenë të ndryshme. Disa i kanë shkruar se “pse nuk ka treguar me herët se ka fabrikë” etj.

Përndryshe Tetova ka qenë qendër e protestave kundër rritjet së çmimit të energjisë nga EVN-ja dhe protestat e tilla kanë vazhduar edhe të premten e këtij viti të ri./tetova1/

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgezim.sulejmani%2Fposts%2F3695211880573541&width=500&show_text=true&appId=151995108896530&height=589

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *