Tetovë: Fëmija i parë i lindur në vitin 2021 është djalë

Tetovë: Fëmija i parë i lindur në vitin 2021 është djalë

Fëmija i parë i lindur në vitin 2021 është djalë, me peshë 2.6 kg, gjatësi 48 cm, nga f.Sellcë i Tetovës!
Fëmija është i shëndoshë dhe ka lindur në ora 00:25 pas mesnate!
Komuna e Tetovës si çdo vit ka ndarë një shumë prej 40.000 denarësh, kurse ashtu si edhe vitin e kaluar kompania “CHARLI Baby” bën dhuratë një krevat dhe karrocë për fëmijën!
Vogëlushit i dëshiroj të rritet i shëndoshë dhe pa brenga, kurse prindërit i uroj pafundësisht meqë një fëmijë i porsalindur është si fillimi i të gjitha gjërave – shpresës, ëndërrave dhe mundësive! 👼🏻/teuta arifi/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *