Thirrje e hapur: Trajnim për arsimim ndërkulturor

Thirrje e hapur: Trajnim për arsimim ndërkulturor

Qendra për edukim ndërkulturor në kuadër të Qendrës për Dialog Nansen, Shkup, në partneritet me Ministrinë për arsim dhe shkencë e RMV-së (MASH), si dhe Këshilli për arsim të integruar i Irlandës Veriore, shpallin:

Thirrje e hapur për bursa për arsim ndërkulturor, si pjesë e Strategjisë për zhvillim nacional e konceptit për një shoqëri dhe ndërkulturalizëm.

Vendet janë të kufizuara. Afati i fundit i paraqitjes është deri më 10.02.2020.

Për më shumë informata ndiq linkun në vijim: https://tcnmie.org/mk/otvoren-povik-za-stipendii-za-obuka

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *