Thirrje për bursë zvicerane programi 2020/2021

Thirrje për bursë zvicerane programi 2020/2021

Thirrje e hapur për aplikim për bursë zvicerane program për përgatitje profesionale dedikuar të punësuarve në Parlamentin e Maqedonisë së Veriut, të cilët janë të interesuar për zhvillim dhe avancim profesional apo interesim për studime magjistrature dhe doktrature për vitin akademik 2020/2021.

Për më shumë info, kliko linkun:

https://idscs.org.mk/mk/2020/08/14/%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BA-%D0%B7%D0%B0-%D1%88%D0%B2%D0%B0%D1%98%D1%86%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3-2/?fbclid=IwAR0eTaLYph3Vax95vcYCVKgKYs64DM5jsxBnbdPM9OWlF-8SsPU8FOxnts4

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *