Thirrje për video/vlog me metrazh të shkurtër

Thirrje për video/vlog me metrazh të shkurtër

Cila është historia jote shkupjane gjatë kohës së Covid 19? Muhallë, shëtitije, park, hulumtime të vendeve të huaja….

Në kërkim të 20 të rinjëve të cilët do të jenë pjesë e konkursit “Unë dhe Shkupi” (Јас и Скопје) për video/vlog  metrazh i shkurtër  ku do të mund të paraqesin mënyrën e jetesës në qytetin e Shkupit në kushte të pandemisë, mundësitë që ofrohen, pëditshmërinë etj..

Ju motivojmë ti tregoni vendet të cilat i keni vizituar në 4-5 muajt e fundit, mundësitë që ju ka ofruar qyteti i Shkupit në kushte të distancës sociale, si dhe rutinën e përditshme gjatë pandemisë së virusit.

Për më shumë, kliko në linkun në vijim:

[Јас и Скопје] ПОВИК ЗА АМАТЕРСКИ КРАТКОМЕТРАЖНИ ВИДЕА/ВЛОГОВИ

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *