Thirrje publike për çmim kombëtar të vullnetarëve 2020

Thirrje publike për çmim kombëtar të vullnetarëve 2020

Qendra Kulturore Rinore – Manastir me rastin e 5 Dhjetorit të Ditës Ndërkombëtare të Vullnetarëve, që nga viti 2006 themeloi Çmimet Kombëtare të Vullnetarëve, për herë të 15-të, shpall THIRRJE PUBLIKE në të gjitha organizatat e shoqërisë civile, fondacionet, grupet informale, qeveritë lokale, institucionet publike, organet shtetërore dhe organizatorët e tjerë të punës vullnetare për të propozuar vullnetarë / nisma vullnetare / programe vullnetare për:

Çertifikatë të artë për vullnetar të vitit 2020

Për më shumë, kliko në linkun në vijim:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf43-QX1qidKwfvsvpef6jVVdre6SZYwdDonLsw5HLBTlF61w/viewform

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *