Time Out ofron shërbime falas, ushqim për familjet e prekura nga pandemia COVID-19

Time Out ofron shërbime falas, ushqim për familjet e prekura nga pandemia COVID-19

Të dashur klient, të vetëdijshëm per situatën në të cilën gjendemi të gjithë, ne këtë kohë pandemie te quajtur Covid19 Time Out ofron ndihmë për një numër të caktuar të familjeve të cilet janë sprovuar me këtë virus, për ata që janë te izoluar apo të prekur nga kjo pandemi (virusi), me gjendje te dobët ekonomike, ju ofrojmë shërbim me ushqim falas dhe me transportin tonë deri tek vendbanimi i tyre, pa marrë parasysh sa larg është destinacioni, le të zgjatim dorën njëri tjetrit, që sa më lehte ta kalojme këtë sfidë.
Zoti qoftè me ne 🙂
Kontaktoni ne kete nr:
071-964-964

/timeout/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *