Truqe që ju ndihmojnë që të ndjeheni më e re

Truqe që ju ndihmojnë që të ndjeheni më e re

Truqe që ju ndihmojnë që të ndjeheni më e re

Shumicën e kohës ne mendojmë se të qenit i shëndetshëm merr shumë kohë, përpjekje dhe para.

Por në realitet, ju mund ta ktheni jetën tuaj dhe të ndiheni më të shëndetëshëm thjesht duke i shtuar disa zakone të reja në rutinën tuaj të përditshme.

Për shembull nëse zbardhoni dhëmbët duke përdorur fruta ose të përdodrni kësolloj metodash natyrore për trajtimin e vetes.

Provoni lëngun e rrushit për të shëruar migrenën

Hani salmon për të flokët tuaj të rriten në mënyrë të shëndetshme

Pini ujë me limon plus kripë

Zbardhoni thonjtë tuaj duke përdorur pastë dhëmbësh

Hani mëngjes 30 minuta pasi të zgjoheni

/fax.al

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *