U vaksinua pa radhë, shkarkohet sekretari i Spitalit të Ohrit

U vaksinua pa radhë, shkarkohet sekretari i Spitalit të Ohrit
Foto: Ilustrim

Drejtori i Spitalit të Ohrit sot pritet të shkarkojë dhe të suspendojë sekretarin e spitalit, i cili në kundërshtim me Planin Nacional për imunizim kundër Covid-19, është vaksinuar pa radhë në spitalin modular në Shkup, njofton Ministria e Shëndetësisë.

“Ministria e Shëndetësisë dënon çdo keqpërdorim dhe shkelje të grupeve prioritete që janë përfshirë në tre fazat e para të imunizimit me Covid”, thonë nga MSh.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *