Ujëvara e Niagarës merr ngjyrat e flamurit të Kosovës për Pavarësinë

Ujëvara e Niagarës merr ngjyrat e flamurit të Kosovës për Pavarësinë

Ujëvara shumë e njohur dhe e veçantë në mbarë botën, “Niagarës Falls” në Kanada, sonte u ndiqua me ngjyrat e Flamurit të Kosovës (artë,kalter,bardhë) për nderë të 17 Shkurtit, Ditës së Pavarësisë së Kosovës.

“Kosova është tejet mirënjohëse për mbështetjen dhe bashkëpunimin e vazhdueshëm me autoritetet Kanadeze. Kjo dëshmohet edhe sonte me këtë veprim dhe simbolike mbështetëse”, shprehet ambasadori i Kosovës në Kanada Adriatik Kryeziu./diasporashqiptare.al/

https://www.facebook.com/100034592958796/videos/pcb.480953496401078/480948293068265

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *