Ukrainasja këndon këngë shqipe në ‘The Voice of Greece’ (Video)

Ukrainasja këndon këngë shqipe në ‘The Voice of Greece’ (Video)

Një konkurente nga Ukraina ka mahnitur jurinë e ‘The Voice of Greece’ me performancën e saj. Angelina Statyeva konkurroi me këngën shqiptare ‘Lule, lule’ dhe i mahniti anëtarët e jurisë.

“Angelina ti vjen nga Ukraina, por flet shqip?”, e pyeti një anëtar i jurisë.

Por konkurrentja u shpreh se nuk dinte as shqip as greqisht.

Megjithatë të kënduarit në shqip e ndihmoi shumë ukrainasen për të mahnitur anëtarët e jurisë./magazinashqiptare/

Ja video:

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *