Ulet çmimi i derivateve të naftës në Maqedoninë e Veriut

Ulet çmimi i derivateve të naftës në Maqedoninë e Veriut

Në një seancë të jashtëzakonshme Komisioni Rregullator për Energjetikë ka vendosur që të lirojë çmimet e derivateve të naftës për dy denarë.

Vendimi është miratuar dhe hyn më fuqi për akciza gjatë kohës së gjendjes së jashtëzakonshme.

Sipas çmimit të ri, një litër EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 do të kushtojë 61,00 denarë, deri në 63,00 denarë. Një litër Dizel do të kushtojë 52,50 denarë.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *