Universiteti i Tetovës shënon 25 vjetorin e ligjeratave të para

Universiteti i Tetovës shënon 25 vjetorin e ligjeratave të para

Universiteti i Tetovës me homazhe dhe disa aktivitete solemne do të shënojë 25-vjetorin e fillimit të ligjëratave të para.
Aktivitetet në nderim të kësaj date historike do të mbahen të hënën, më 17 shkurt 2020.

AGJENDA E AKTIVITETEVE | 17 shkurt 2020, e hënë ____________________________________

Ora 10:00
Homazhe tek busti i dëshmorit të arsimit, Abdulselam Emini;
Homazhe tek varri i rektorit të parë të UT-së, Prof. Dr. Fadil Sulejmani;
Vizitë në Muzeun e UT-së në fshatin Poroj;
Vendosja e luleve te shtatorja e rektorit të parë të UT-së, Prof. Dr. Fadil Sulejmani;

Ora 12:00
Organizimi i Manifestimit solemn në Amfiteatrin e Rektoratit

/Europort.mk/

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *