Ushqimet që nuk duhet t’i kombinoni me njëra-tjetrën

Ushqimet që nuk duhet t’i kombinoni me njëra-tjetrën

Nuk ka gjasa që dikush në këtë planet nuk e pëlqen këtë kombinim. Milkshake banane është mjaft popullor si tek fëmijët ashtu edhe tek të rriturit. Por, aq e shijshme sa është , aq e pashëndetshme është.

Kjo përzierje është shumë e rëndë për stomakun dhe prish procesin e tretjes. Ajo gjithashtu shqetëson procesin e gjumit.

Që të dy, qumështi dhe bananet kanë përfitime të mëdha për trupin e njeriut dhe për të marrë të gjitha vitaminat që ofrojnë, duhet t’i konsumoni ato veç e veç.

Dhe nëse nuk rezistoni dot përzierjes së tyre ekspertët sugjerojnë të shtoni pak kanelle ose arrëmyshk për të stimuluar tretjen. Në këtë mënyrë dëmtimi mund të minimizohet edhe pse nuk shmanget krejtësisht.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *