Vendimi i qeverisë mbi pensionistët

Vendimi i qeverisë mbi pensionistët

Qeveria, në seancën e djeshme të 56-të, e obligoi Fondin e Sigurimit Pensional dhe Invalidor t’i dorëzojë të dhënat për pensionet në bankat afariste.

Kjo më së voni deri më 26 maj 2020, dhe u rekomandohet bankave afariste nga e mërkura, 27 maj 2020 të sigurojnë pensionistët.

Me pensionet e majit të mund të disponojnë përmes rrjetit të bankomateve dhe rrjetit tregtar.

/portali arena/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *