Vihet gurthemeli për objekt shtesë në shkollën fillore “Ismail Qemali”

Vihet gurthemeli për objekt shtesë në shkollën fillore “Ismail Qemali”

Sot është vënë gurthemeli për zgjerimin e objektit shkollor të shkollës fillore “Ismail Qemali” në Çair.

Në vendosjen e gurthemelit ishin prezent kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu, kryetari i BDI-së Ali Ahmeti, deputeti Izet Mexhiti si dhe shumë anëtarë tjerë të partisë dhe mësimdhënës.

Projekti po realizohet në bashkëpunim me donatorin Eftinija Impex.

Sipërfaqja e përgjithshme e objektit shtesë është 580m2 në dy kate me nga 290 m2. Do të krijohen 8 paralele të reja ndërsa do të ketë dhe dy toalete të reja bashkëkohore./Zhurnal.mk/

https://www.facebook.com/VisarGaniu.Cair/photos/pcb.2757213137940670/2757207597941224/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *