“ZGJIDH” shkruan Adem Jashari!

“ZGJIDH” shkruan Adem Jashari!
“E di që je duke menduar të dorëzohesh pas shume gabimeve që ke bërë, dëshiron të përfundosh gjithçka dhe mos merresh me asgjë. Të kanë humbur shpresat që ti mund të ndryshosh e je bërë pesimist sepse të kanë thënë të tjerët se ti nuk vlen, nuk meriton të jesh i lumtur pas gabimeve që ke bërë, të kanë thënë qe ti je një njeri i cili kot merr frymë. E ti, ti u ke besuar dhe me te vërtetë mendon se nuk vlen, u ke besuar fjalëve të dikujt që me siguri nuk eshte më i mirë se ti e ti mendon që të dorzohesh, sinqerisht dërishon ta bësh një gjë të tillë?! Sa më dhimbsesh, nuk e di, për momentin më dukesh budallai më i madh në botë Pse duhet te dorzohesh, të dorëzohesh për çfarë? E di që është e vështirë të ndryshosh të jesh ndryshe, por më mirë do ishte të mundohesh sesa të dorëzohesh dhe prap ngel ti të vendosësh: të jesh ky që je apo të bëhesh ai që do të jesh. Zgjidh! “

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *