Zvicra kryeson listën me numrin më të lartë të mërgimtarëve që janë regjistuar

Zvicra kryeson listën me numrin më të lartë të mërgimtarëve që janë regjistuar

Enti Shtetëror i Statistikave ka publikuar të dhënat e regjistrimit të mërgimtarëve të Maqedonisë së Veriut sipas shteteve.

Zvicra, vazhdon të kryesojë listën, me numrin më të lartë të mërgimtarëve që janë regjistruar.

Deri sot, në ora 8 e mëngjesit, nëpërmjet ueb faqes “https://census.stat.gov.mk/”, janë 47.345 mërgimtarë nga Zvicra, transmeton TV21.

Pas saj, vjen Gjermani me 33.070 mërgimtarë dhe Italia me 20.347. Shtetet tjera kanë numër katërshifror të mërgimtarëve të vetëregjistruar.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *