Zyrtare: Këtë vit nuk do të ndahet çmimi “Topi i Artë”

Zyrtare: Këtë vit nuk do të ndahet çmimi “Topi i Artë”

Për herë të parë që nga viti 1956, ceremonia e “Topit të Artë” nuk do të ndahet këtë vit.

Futbolli evropian pauzoi për pothuajse tre muaj dhe organizatorët e këtij çmimi kanë vendosur që këtë vit të mos e ndajnë fare çmimin për futbollistin më të mirë të vitit, raporton GazetaBlic.

“Si organizator i Ballon d’Or, Grupi i L’Equipe, së cilës i përket France Football, vendosi të mos shpërblejë trofeun më prestigjoz individual, që është në vitin 2020. Për herë të parë që nga viti 1956, Top i Artë do të bëjë pushim. Nuk do të ketë çmimnë vitin 2020, sepse rezulton, pas shqyrtimit të menduar, se të gjitha kushtet nuk janë përmbushur”, shkruhet në njoftim.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *